Kurum Adı : Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya Ortaokulu
WEB Adresi : http://beyliceoo.meb.k12.tr
Adres : Beylice Köyü. Tarsus/Mersin

VİZYON
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON
ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR
Okulumuzda okuyan öğrencilerimiz ikinci kademeye başarılı bir şekilde geçmişlerdir. Hızlı okuma, okuduğunu anlama ve anlatma, matematiksel işlemler çözme gibi gerekli bilgilere sahip olarak ortaöğretime geçmektedir.2012-2013 eğitim öğretim yılında 27 mezun vermiş bunlardan 19 öğrenci anadolu Liselerine yerleşmiştir.

Öğretmen Sayısı : 7
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 60
Öğretim Şekli : normal öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:10-14:30
Derslik Sayısı : 4 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : soba

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Tarsus İlçe Merkezine 30km Mersin İl merkezine 57km´dir.
Ulaşım : Ulaşım sıkıntısı yoktur. Öğretmen servisi bulunmakla beraber köy minibüsleri ve Çamlıyayla otobüsleri ile köye kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Tarsus´a bağlı Beylice Köyü´ndedir.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ