MERSİN / TARSUS - Beylice Şehit Piyade Başçavuş Faruk Kaya Ortaokulu

Mrt

Dünya Emekçi Kadınlar Günü okulumuzda kutlandı.

Mrt

Kültürün İzinde Mersin Tarsus Projesi kapsamında tüm okul genelinde gerçekleştirdiğimiz Dövme Pilavı Etkinliğimize katılan Sayın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yunus Akdemir'e,değerli okul müdürlerimize,kıymetli mahalle muhtarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan sevgili velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda hazırladığımız Atasözleri ve Deyimler Sergimizin açılışına Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Metin ve Şube Müdürümüz Serdar Akçalı katılarak bizleri onurlandırdılar.Sergimizin açılışından sonra öğretmenlerimizle de bir araya gelen Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürümüze çok teşekkür edriz.

Şbt

Mersin'de düzenlenen Dart Turnuvasında okul takımımız il üçüncüsü olarak kupayı okulumuza kazandırmıştır.

Şbt

Öğrencilerimiz Mercan İklim ve Çevre Bilim Merkezini ziyaret ettiler.

Şbt

Mersin Tarsus Kültürün İzinde Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri köyümüzde bulunan defne fabrikasını ziyaret ederek defnenin kullanıldığı yerlerle ilgili ve defnenin nasıl işlendiğiyle ilgili bilgi sahibi oldular.

TARSUS OKUL SPORLARI KIZ FUTSAL TAKIMIMIZ BİRİNCİ OLMUŞTUR

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ PANOMUZ